6. januar 2012

«Sjå i takjet» for Nynorsk Mediesenter!

Etter ein slapp, sløv og særs roleg joleferie kom eg til Førde måndag denne veka. Då var jula så definitivt over. Sidan då har det gått i eit susande køyr. Lat meg sitrere Oscar Wilde: Det er herleg med sjølvkritikk. Når vi klandrar oss sjølve, føler vi at ingen andre har rett til å klandre […]

teknisk-bilete

Etter ein slapp, sløv og særs roleg joleferie kom eg til Førde måndag denne veka. Då var jula så definitivt over. Sidan då har det gått i eit susande køyr. Lat meg sitrere Oscar Wilde:

Det er herleg med sjølvkritikk. Når vi klandrar oss sjølve, føler vi at ingen andre har rett til å klandre oss.

Sjølv med desse vise orda i bakhovudet vil eg absolutt kunne tåre å påsta at data, (eller EDB som eg likar å seie), aldri har vore mi sterkaste side. No har vi fått ei lyninnføring i fleire dataprogram, (ENPS og Digas), og lært om diverse andre tekniske dupedittar, (Edirol og Digitalt kamera). Vi keiar oss ikkje. «Sjå i takjet» for Nynorsk Mediesenter!

Snakkast.