26. oktober 2009

Toppsak i Fylkesnytt (og andre saker)

Første dag i praksis hadde eg toppsak i Fylkesnytt. Den var toppsak i 12:07-sendinga, og eg hadde også melding og snutt i 13:03-sendinga. Det kan ein vel kalle ein bra start på internpraksisen i NRK Sogn og Fjordane. Vi har forflytta oss frå «Loftet» oppe til venstre og ned i redaksjonen. Saka handlar om misnøye […]

Første dag i praksis hadde eg toppsak i Fylkesnytt.

Den var toppsak i 12:07-sendinga, og eg hadde også melding og snutt i 13:03-sendinga. Det kan ein vel kalle ein bra start på internpraksisen i NRK Sogn og Fjordane.

NRK-SFj-kas3

Vi har forflytta oss frå «Loftet» oppe til venstre og ned i redaksjonen.

Saka handlar om misnøye rundt eit digitalt læreverk med dårleg nynorsk, Nasjonal digital læringsarena – ndla.no. Du kan høyre saka her.

Eg skal jobbe med radio i tre veker framover. Til saman skal vi vere fire veker på radio, to veker på fjernsyn og to veker på nett.

1web

Saker på lufta: