5. november 2012

TV er «good times»

Dei mest inspirerande dagane på loftet for meg, var då me hadde Ida Dahl Nilssen på besøk. Ho lærte oss om TV-kommentaren. Det er utruleg kor annleis ei sak kan bli med få ord. Eg gleda meg difor veldig til å ha praksis i TV. På to veker fekk eg lov til å lage fire […]

Dei mest inspirerande dagane på loftet for meg, var då me hadde Ida Dahl Nilssen på besøk. Ho lærte oss om TV-kommentaren. Det er utruleg kor annleis ei sak kan bli med få ord. Eg gleda meg difor veldig til å ha praksis i TV.

På to veker fekk eg lov til å lage fire saker, frå alle kantar i fylket og med svært ulike temaer. Det å få moglegheiten til å reise rundt til stader eg elles ikkje ville ha besøkt, eller møte folk som driv med heilt andre ting, er kanskje det kjekkaste med å få jobbe med TV her i Sogn og Fjordane.

Det er synd at det berre var for to veker, men no ventar nye utfordringar når eg skal vera med på sendeteamet i radioen.

Her kan de sjå TV-sakene mine får praksisperioden:

Utebarnehagar

Mangel på tannlegar

Konfirmasjonsundervisning i skuletida

Glashytte i Aurland